Уважаеми пациенти на Cellgenetics,

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната, бихме искали да Ви уведомим, че с  цел максимална грижа за Вашето здраве, вземането на проби за предлаганите от нас изследвания ще се провежда при следната организация:

  • При тестове, за които е необходима кръвна проба, пациентите се обслужват при минимален контакт с трети лица и завишени хигиенни мерки, съгласно разпоредбите на здравните власти.
  • Всички чуждестранни партньорски лаборатории продължават да приемат и изследват проби от пациенти, в същите срокове както и преди извънредните мерки за сигурност. Транспортирането им до съответните страни се извършва по график, чрез въздушен транспорт.
  • Организацията по предоставяне на комплектите необходими за вземане на проба не се променя. За територията на София и цялата страна, те могат да бъдат изпратени директно до посочен адрес от пациента или до нашите партньорски лаборатории.

С цел максимално ограничаване на контактите, апелираме всички бременни дами да използват активно нашата онлайн платформа, където могат да се запознаят подробно със стъпките по провеждане на съответното изследване.

Не се притеснявайте да се свържете с нашите координатори, които ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще се погрижат за вашето безопасно обслужване.