Открий силата на гените си с генетичния ни тест за превенция

Загрижени сте за здравето си?

Искате най-доброто за себе си и семейството си? Вярвате, че превенцията е по-добра от лечението?

Представяме ви ДНК тестa „Превенция“ на CellGenetics – вашият персонален пътеводител към по-здравословен живот.

Какво е тестът „Превенция“?

Това е ДНК тест, който анализира вашата уникална генетична информация, за да разкрие скрити рискове за здравето и да ви даде възможност да вземете информирани решения за бъдещето си.

Защо е важен?

  • Превенция на заболявания: Установете дали имате генетична предразположеност към редица социално-значими заболявания – от сърдечно-съдови проблеми до рак – и вземете мерки за превенция.
  • Грижа за близките: Ако сте носители на наследствени заболявания, тази информация може да ви помогне да откриете роднини в риск и да ги предпазите от развитие на същото генетично състояние.
  • Грижа за бъдещите поколения: Информацията, че носите генетичен дефект, може да ви помогне да вземете информиран избор относно вашето семейно планиране.

Защо да изберете CellGenetics?

  • Първи в България: Ние сме първата лаборатория в страната, която предлага цялостно геномно секвениране – най-технологично авансиралото, информативно и широкоспектърно генетично изследване в световен мащаб.
  • Надеждни резултати: Изследването се извършва с помощта на най-съвременните и надеждни технологии и е в напълно съответствие с международния клиничен стандарт.
  • Експертна подкрепа: Нашите специалисти лекари и генетици са на ваше разположение, за да ви помогнат да разберете резултатите от изследването и да вземете най-добрите решения относно вашето здраве.

 

Не оставяйте здравето си на случайността!

Вземете контрол над бъдещето си с ДНК теста за превенция на CellGenetics.

Направете своя тест още днес и извървете първата крачка към по-здравословен и пълноценен живот!

© 2023 ГМДЛ Селдженетикс ЕООД

Design:

Blink

WebDev:

Hosting:

Resources:

Referrals:

All rights reserved